Klausimėlis

Kuriame LSKKF klube sportuojate ?
 

Dabar lankosi

Mes turime 1 svečią online

Pirmosios 2012-2013 metų sezono VURI varžybos Kaune

vuri-tigro_taure2012

Pirmosios Vaikų Universalių Rato Imtynių (VURI) varžybos, kuriose dalyvavo 2004-2003, 2002-2001, 2000-1999 metais gimusių sportininkų grupės įvyko Kaune. Į varžybas suvažiavo net po keletą klubų iš didžiųjų Lietuvos miestų: Vilniaus ("SMC" ir "Dojo"), Kauno ("Tora" ir "Goju-Ryu"), Klaipėdos ("RKMC" ir "Jukado") o taip pat dalyvavo ir Alytaus ("2 vilkai") bei Prienų ("Spektras") klubai.

Lietuvos Shindokai-Kan Karate Federacijos (LSKKF) sekretorius ir vienas šio turnyro organizatorių Ovidijus Antanaitis pasidžiaugė, kad VURI turnyruose dalyvauja vis daugiau jaunųjų sportininkų ir LSKKF augina naują kovotojų kartą. Shindokai-Kan Karate taisyklės leidžia sportininkams atlikti imtynių veiksmus todėl VURI varžybos mažiesiems kovotojams yra tarsi pirmieji žingsniai ateities kovoms.

2012-ų metų "Tigro taurės" atskirų amžiaus grupių ir svorio kategorijų nugalėtojai: Martynas Budrevičius, Gustas Dimša, Martynas Šatkauskas, Simas Pakerys "Tora", Antanas Buteliauskas, Edvinas Anukevičius, Vilius Sasnauskas "Dojo", Evelina Motūzaitė "Spektras", Guzikovskij Ženia "SMC", Naglis Kanišauskas, Paulius Petrovas "Jukado" ir Gvidas Stakė "RKMC".

Antrąsias vietas varžybose iškovojo: Julijus Gečas, Modestas Šabasevičius, Titas Klimavičius, Džiugas Bujanauskas, Karolina Motūzaitė "Spektras", Dovydas Dimša, Rytis Gelažis, Grantas Marščionka, Julius Jankauskas "Tora", Oskaras Astrauskas, Žaimantas Krupavičius "2 vilkai",  Mikas Jankeliūnas "Dojo".

Varžybose buvo surengtos ir KUMITE rungties jaunųjų, pradedančiųjų sportininkų kovos. Šioje rungtyje nugalėtojais tapo: Ignas Balčius "RKMC", Julius Jankauskas "Tora", Domantas Liekis ir Naglis Kanišauskas "Jukado".

vuri-tigro_taure2012-1