Klausimėlis

Kuriame LSKKF klube sportuojate ?
 

Dabar lankosi

Mes turime 4 svečius online

VURI turnyras Prienuose

vuri-prienai2013

Vasario 16 dieną Prienuose buvo surengtas tradicinis VURI turnyras "Prienų rajono mero taurė" skirtas Lietuvos valstybės atkūrimo dienai paminėti. Turnyre dalyvavo 2000 - 2005 metais gimę jaunieji kovotojai. 2001 metais gimę sportininkai galėjo save išbandyti ir KUMITE kovose.

Dėl neseniai visoje Lietuvoje praūžusio gripo turnyrą aplankė ženkliai mažiau dalyvių nei ankstesniais metais. Nors dalyvių varžybose buvo ir mažiau, tačiau kovingumas, atkaklumas ir noras nugalėti nuo to tikrai nesumažėjo. Šį kartą VURI rungtyje sportinikams reikėjo kovoti ne iki trijų o iki penkių taškų todėl kovos buvo atkaklesnės o jose reikėjo pademonstruoti ir didesnę ištvermę.

Atskirose amžiaus grupėse ir svorio kategorijose nugalėtojais tapo: Mantas Basinskas, Pijus Reinikovas, Gustas Dimša, Dovydas Dimša, Martynas Šatkauskas ir Rytis Gelažis iš klubo "Tora", Titas Jokštys iš klubo "Goju-Ryu".bei Karolina Motūzaitė iš klubo "Spektras".

Prienų rajono mero taurę jau antrus metus iš eilės iškovojo rytų kovos menų klubas "Tora" iš Kauno.

Antrasias vietas turnyre užėmė: Modestas Šabasevičius, Dovydas Juodsnukis, Titas Klimavičius, Edas Vaitkevičius ir Evelina Motūzaitė iš klubo "Spektras", Jaunius Suslavičius iš klubo "Tora", Oskaras Astrauskas, ir Gytis Bubelis iš klubo "2 vilkai".

KUMITE kovą išbandyti panoro tik Prienietis Edas Vaitkevičius ("Spektras") ir Kaunietis Rytis Gelažis ("Tora"). Tai buvo pirmoji šių sportininkų reitingo kova KUMITE rungtyje. Kovą taškais laimėjo Rytis Gelažis.

TURNYRO NUOTRAUKŲ GALERIJA